PA Safe – kikötőszem

PA Safe – kikötőszem

A PA Safe egy beesés elleni védelmet nyújtó termék, amely DIN EN 795: 2012 szabvány szerint készült. Robosztus anyagból készült és opcionálisan is felszerelhető. Elsődleges feladata az emberi élet védelme, ráadásul költséghatékony formában.

Ipari, kereskedelmi és önkormányzati épületekben, ahol természetes hő-és füstelvezető rendszereket telepítettek vagy telepítenek, a PA SAFE a beesés ellen nyújt védelmet az emberek számára pl. telepítési, vagy karbantartási munkálatok során.

Az anyagminőség 1.4301, vastagsága 3,0 mm.

A PA Safe egy egyszerűen telepíthető termék, és rendkívül kevés karbantartást igényel. Számos vizsgálat bizonyította a tényt, hogy a termék rendkívül stabil a tervezett alkalmazáshoz.

PA-Safe – SE típusú
A lehajtott hosszú láb a hossztengelyen helyezkedik el, amelyben egy 40 mm átmérőjű furat található, amely az egyéni védőeszközök befogadására szolgál. A derékszögű második lábon 2 x 4 lyuk van, átmérője 6,5 mm. Ezeket a lyukakat az önmetsző csavarok tartásához használják, hogy a PA-Safe típusú SE ütközőt a lábazathoz rögzítsék.

EL / ER típus
A lehajtott hosszú láb a hossztengelyen helyezkedik el, amelyben egy 40 mm átmérőjű furat található, amely az egyéni védőeszközök befogadására szolgál. A bal oldali L alakú második lábak 3 x 4 lyukúak, átmérőjük 6,5 mm. Ezeket a lyukakat az önmetsző csavarok tartásához használják, hogy a PA-Safe Type EL / ER rögzítőeszközt a lábazatok sarkához rögzítsék. Az ER változat tükörkép.