Energiagazdaságos technológiák

Egy épület egy koncepció

Napjainkban kiemelten fontos szerepet kapnak az energiatakarékos megoldások, legyen szó egy otthoni eszközről vagy egy ipari berendezésről. Folyamatosan fejlesztenek egyre hatékonyabb rendszereket, csökkentve az energiafelhasználást.

A Colt is olyan megoldásokat keres aminek a segítségével költséghatékony és energiatakarékos rendszereket tudunk beépíteni egy épületbe.

Minden épület más

A Colt erőssége azonban a rendszerszemléletben rejlik. Minden épület más. A Colt képes felmérni és kihasználni az épületben rejlő lehetőségeket. Klímatechnika kiegészítése árnyékolástechnikával, kombinált termékek alkalmazása hő- és füstelvezetésre és napi szellőztetésre, melyek természetes bevilágítást is biztosítanak.
Ezen rendszerek összehangolásával képes a Colt olyan komplett épületgépészeti megoldásokat nyújtani, melyek összhangban vannak az épület adottságaival, így hozva létre hatékony, gazdaságos és környezettudatos épületeket, melyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Néhány lehetséges Colt megoldás

Sokszor a legegyszerűbb megoldások a célravezetők. Röviden bemutatjuk hogyan lehet a Colt hő- és füstelvezetést, ipari klímatechnikát és árnyékolástechnikát hatékonyan felhasználni egy épületnél.