Szolgáltatások

Felmérés és tanácsadás

Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre, legyen szó meglévő vagy tervezés alaptt lévő épületekről. Vállaljuk meglévő ipari csarnokok hőterhelésének felmérését, ez után koncepciót készítünk a leghatékonyabb hűtési megoldásokról.  Hő- és füstelvezetés felülvizsgálatában is állunk rendelkezésükre

Szervíz és karbantartás

Tapasztalt szerelői háttérnek köszönhetően komplex hő- és füstelvezető rendszerek szervize és karbantartása sem okoz gondot számunkra.

Teljes körű kivitelezés

A Colt számára a munka már a tervezési fázisban elkezdődik. A projektek menedzselése a rendszerek megtervezésétől a termékek helyszínre szállítása és beépítése után sem ér véget. Átadás utáni szervizben, karbantartásban és alkatrészellátásban is állunk  a rendelkezésünkre.

Tervezés és szimuláció

A Colt mérnökei az ön számára legjobb megoldást keresik. Egy épület: egy koncepció. Rendszerben gondolkozva költséghatékony és energiagazdaságos megoldásokra törekszünk.

Komplex tűzvédelmi vagy klímatechnika tervezésnél szükség lehet számítógépes szimulációra. Virtuálisan is tesztelhető egy-egy rendszer hatékonysága CFD szimulációval. Ebben is tudunk segíteni.