Hírek

2023. január

A magas minőségű fal- és tető szendvicspanelek területén világelső és a tőzsdén jegyzett Kingspan, 2020-ben felvásárolta a Colt cégcsoportot, amely a felvásárlást követően a Kingspan Light+Air divízió részévé vált. A Colt cégcsoport termékeinek kizárólagos magyarországi képviseletét 2023. január 1-je után a Kingspan Ligh+Air divíziójához tartozó Essmann Hungária Kft. látja el.

2023. január

2011 volt az év, amikor a Linamar orosházi gyárában gyártókapacitás bővítésre került a sor. Ekkor egy 7000 m²-es új csarnok épült a meglévő mellé úgy, hogy a két csarnokot összenyitották. A Linamar gyáregységében Orosházán az üzembiztos, alacsony fenntartási költségekkel működő RWA rendszer kiépítése szerves részét képezi a hűtési-fűtési és szellőzési rendszernek.

2023. január

A Colt közel 90 év nemzetközi tapasztalatával a háta mögött elkötelezetten kutatja, alkalmazza, tökéletesíti a legújabb technológiákat. A földfelszín alatti hő- és füstelvezetés terén (jellemzően mélygarázsok, akár többszintes mélygarázsok esetén is) a JET típusú terelő ventilátorok alkalmazása néhány éve hazánkban is teret hódított.

2023. január

Több mint 75 ország, 850 munkavállaló, és 200 millió EUR feletti forgalomrészesedés.
A Colt cégcsoport Európa egyik elismert, független épületgépészeti megoldásokat nyújtó társasága, amely a világ számos pontján nyújt tervezési és egyéb szolgáltatásokat, szállít termékrendszereket az építőipar számára.