Colt: a lég- és klímatechnika, hő- és füstelvezetés és az ipari árnyékolástechnika szakértője

Üdvözöljük a Colt Hungáriánál

A Colt termékek és szolgáltatások széles palettáját kínálja az építőipar számára. Hő- és füstelvezető megoldásokat, légkezelő rendszereket, hűtő-fűtő berendezéseket és árnyékolástechnikai rendszereket tervezünk és építünk be új vagy már meglévő létesítményekbe.

A szolgáltatásaink kiterjednek a tervezési tanácsadásra, egyedi rendszerek tervezésére és szimulációs tesztelésére, továbbá projektek menedzselésére. A Colt kiemelt figyelmet fordít az utólagos termékkövetésre és karbantartásra is.

Colt környezet, jobb közérzet

A Colt rendszerei hasznosítják a természetes erőforrásokat így biztosítva az egészséges, kényelmes és biztonságos környezetet mind ipari mind kereskedelmi épületekben világszerte.

Egy épület, egy koncepció

A Colt olyan megoldásokat keres aminek a segítségével költséghatékony és energiatakarékos rendszereket tudunk beépíteni egy épületbe. Minden épület más. A Colt képes felmérni és kihasználni az épületben rejlő lehetőségeket. Klímatechnika kiegészítése árnyékolástechnikával, kombinált termékek alkalmazása hő-, és füstelvezetésre és napi szellőztetésre melyek természetes bevilágítást is biztosítanak.

tovább…

Hírek

Termékrendszerek

Kérdése van? Segítségre van szüksége?
Vegye fel velünk kapcsolatot!