Colt Termékrendszerek: Hő- és füstelvezetés, Lég- és klímatechnika, Épületgépészet és Ipari árnyékolástechnika

A Colt mélyreható ismerete, az elmúlt 75 év fejlesztéseinek eredménye. Ennek köszönhetően a vállalat a technológiák széles spektrumát kínálja, úgymint tűzvédelmi rendszerek, légtechnikai rendszerek, természetes fény bejutásának szabályozása új és felújított épületekben. Ez a tudás több száz teszt eredményéből és rendszerek ezreinek beüzemeléséből épült fel.

Az építészetnek meg kell oldania a funkció és forma gyakori konfliktusát.

Az építészek álma, hogy olyan épületet tervezzenek, ami lenyűgöző, egyedi, de egyben működőképes is.

A Colt cégcsoport 1931 óta a világ több mint 75 országban nyújt tervezési, ill. egyéb szolgáltatásokat, és szállít termékrendszereket az építőipar számára. A nemzetközi háttérnek és a sok éves tapasztalatnak köszönhetően a cég széles termékpalettával rendelkezik, melyet kiegészítve a legkorszerűbb technológiákkal komplett rendszermegoldásokat tud kínálni a piac számára, elsősorban a hő- és füstelvezetés és a klímatechnika területein.

Hő- és füstelvezetés

A Colt által forgalmazott termékrendszerek elsődleges célja a zárt térből elvezetni a füstöt és az ott képződött hőt, ezáltal szabad bejutást, illetve átláthatóságot biztosítani a helyszínre érkező tűzoltóknak.

tovább…

Légkondícionálás, hűtés és klímatechnika

A Colt cégcsoport a több mint 70 éves tapasztalatok birtokában felismerte azt a tényt, hogy a hő- és füstelvezetésre használt termékek szerves részei lehetnek a zárt terekben szükséges szellőztetés biztosításának. Energiatakarékos gépészeti hűtőinkkel költséghaténykonyan klimatizálhat.

tovább…

Ipari árnyékolástechnika és természetes bevilágítás

Az ipari árnyékolástechnika az utolsó láncszem a sorban ahhoz, hogy a Colt egy jól megtervezett, az adott épület energetikai kérdéseit átfogóan kezelő megoldást nyújtson. Nagyban befolyásolja egy adott épület hőterhelését.

tovább…

Vezérlés

A Colt széles termékválasztékához többféle vezérlési lehetőség tartozik. A megrendelő igényeire szabva felhasználóbarát és költséghatékonyan karbantartható vezérlések közül választhatnak.

tovább…