Firelight Duo

A Firelight Duo egy kétszárnyú gravitációs hő- és füstelvezető berendezés, mely szellőztetésre is használható.

Kialakításának köszönhetően könnyen beépíthető többféle vastagságú függönyfalakba és üvegezett szerkezetekbe, de emellett a hagyományos tetőkupolákhoz hasonlóan lábazatra is telepíthető.

A nyílószárnyak készülhetnek hőszigetelt alumíniumból, többféle kivitelű polikarbonátból vagy lehetnek üvegezettek is. A berendezés keretszerkezete (illetve a hőszigetelt alumínium panel) készülhet natúr vagy eloxált alumínium kivitelben, de bármilyen standard RAL színű porfestés is lehetséges. Ennek köszönhetően a termék tökéletesen alkalmas mind ipari mind pedig kommunális épületekben való elhelyezésre is, ahol magasabbak az esztétikai követelmények.

A Firelight Duo készülhet speciális RN kivitelben is, mely egy a COLT által kifejlesztett többrétegű hangszigetelő panelból és szigetelt kerettel készül. Ezek segítségével akár 49 dB-es hanggátlásra képes a termék.

A Firelight vezérlése lehet pneumatikus vagy elektromos (24V vagy 230V). A hő- és füstelvezető kivitelek rendelkeznek tűzeseti automatikus hőkioldó funkcióval is, mely egy adott hőmérséklet elérésekor automatikusan kinyitja a berendezést.

Termékelőnyök:

  • magas esztétikai minőség, üvegezett kivitel
  • függönyfal rendszerekbe kiválóan beépíthető
  • akár lábazatra is telepíthető
  • alacsony U-érték
  • magas hanggátlás (RN kivitel)