CoolStream adiabatikus léghűtő

A CoolStream egy természetes léghűtő berendezés, amely a levegő közvetlen lehűtését a víz elpárologtatásával valósítja meg, ami adiabatikus vagy evaporatív hűtési elvként ismert.

Az adiabatikus hűtés a klasszikus légkondicionálás hatékony és eredményes alternatívája, különösen ipari és félipari épületekben, amelyeket egyedül a puszta méretük miatt nem lehet költségtudatosan klimatizálni. A meleg külső levegő nedvesített deszorpciós közegen átáramlással energiacsere történik, és a levegő-hőmérséklet jelentős csökkenése érhető el. Minél melegebb és szárazabb a külső levegő, annál hatékonyabban működik a párologtatásos hűtés.

Az adiabatikus léghűtés csak a szellőztetéssel közösen működik, a berendezés befektetési és üzemi költségei jelentősen kedvezőbbek, mint a hagyományos kompresszoros rendszereké. A CoolStream V egy levegő előhűtő részegység, közvetlen adiabatikus elv alapján működő hűtés mely a meglévő vagy új légkezelő egységhez csatlakoztatható.

A meglévő mechanikai szellőző gépek vezérlésének egyszerű bővítése lehetséges a beépített VX vezérlő csatlakoztatásával.

A VX vezérlő integrálható bármilyen általános TCP / IP hálózatba.