A magas minőségű fal- és tető szendvicspanelek területén világelső és a tőzsdén jegyzett Kingspan, 2020-ben felvásárolta a Colt cégcsoportot, amely a felvásárlást követően a Kingspan Light+Air divízió részévé vált. A Colt cégcsoport termékeinek kizárólagos magyarországi képviseletét 2023. január 1-je után a Kingspan Ligh+Air divíziójához tartozó Essmann Hungária Kft. látja el.

 

A Kingspan, az Essmann és a Colt termékei optimálisan egészítik ki egymást, ugyanazon épületen jól kombinálhatók és integrálhatók. Ennek köszönhetőn e műszaki megoldások megrendelői, ügyfeleink számára kényelmesebb, gyorsabb megvalósulást, hatékonyabb energiafelhasználást és jobb tűzvédelmet biztosíthatunk.

Az Essmann Hungária szakértelmét mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt 27 év alatt kiváló minőségben megvalósított számos jelentős és izgalmas projekt.

Komplex szolgáltatásaink kiterjednek a tervezési tanácsadásra, a projektek teljes menedzselésére, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a hő- és füstelvezető rendszerek karbantartására.

 

A jövőben is készséggel állunk tervező, kivitelező és kereskedő partnereink rendelkezésére, akik beruházásaik megvalósítása során az Essmann és Colt termékekei mellett teszik le a voksukat.

 

Keressen bennünket bizalommal!

http://colt-info.hu/kapcsolat/