• Termékrendszerek

Colt Termékrendszerek: Hő- és füstelvezetés, Lég- és klímatechnika, Épületgépészet és Ipari árnyékolástechnika

A Colt mélyreható ismerete, az elmúlt 75 év fejlesztéseinek eredménye. Ennek köszönhetően a vállalat a technológiák széles spektrumát kínálja, úgymint tűzvédelmi rendszerek, légtechnikai rendszerek, természetes fény bejutásának szabályozása új és felújított épületekben. Ez a tudás több száz teszt eredményéből és rendszerek ezreinek beüzemeléséből épült fel.

Az építészetnek meg kell oldania a funkció és forma gyakori konfliktusát.

Az építészek álma, hogy olyan épületet tervezzenek, ami lenyűgöző, egyedi, de egyben működőképes is.

A Colt cégcsoport 1931 óta a világ több mint 75 országban nyújt tervezési, ill. egyéb szolgáltatásokat, és szállít termékrendszereket az építőipar számára. A nemzetközi háttérnek és a sok éves tapasztalatnak köszönhetően a cég széles termékpalettával rendelkezik, melyet kiegészítve a legkorszerűbb technológiákkal komplett rendszermegoldásokat tud kínálni a piac számára, elsősorban a hő- és füstelvezetés és a klímatechnika területein.

 

Hő- és füstelvezetés

Hő- és füstelvezető berendezés

A Colt által forgalmazott termékrendszerek elsődleges célja a zárt térből elvezetni a füstöt és az ott képződött hőt, ezáltal szabad bejutást, illetve átláthatóságot biztosítani a helyszínre érkező tűzoltóknak.

Tovább...

Légkondícionálás, hűtés és klímatechnika

Légkondicionálás, hűtés és klímatechnikac

A Colt cégcsoport a több mint 70 éves tapasztalatok birtokában felismerte azt a tényt, hogy a hő- és füstelvezetésre használt termékek szerves részei lehetnek a zárt terekben szükséges folyamatos levegőcsere, szellőztetés biztosításának. Energiatakarékos gépészeti hűtőinkkel költséghaténykonyan klimatizálhat nagy tereket.

Tovább...

Ipari árnyékolástechnika és természetes bevilágítás

Ipari árnyékolástechnika és természetes bevilágítás

Az ipari árnyékolástechnika az utolsó láncszem a sorban ahhoz, hogy a Colt egy jól megtervezett, az adott épület energetikai kérdéseit átfogóan kezelő megoldást nyújtson. Az árnyékolástechnika nagyban befolyásolja egy adott épület hőterhelését,és ez a hőterhelés határozza meg a szükséges légtechnikai, klímatechnikai berendezéseket. 

Tovább...

Vezérlés

dummy content alt

A Colt széles termékválasztékához többféle vezérlési lehetőség tartozik. A megrendelő igényeire szabva felhasználóbarát és költséghatékonyan karbantartható vezérlések közül választhatnak.

Tovább...