Tűzvédelmi és füstelvezető rendszerek: tűzvédelmi szellőztető, gravitációs szellőzés és mechanikus szellőztetés, füstelvezető ablak, füstkötényfal, mélygarázsok füstelvezetése

A Colt a tűzvédelmi rendszerek széles portfóliójával rendelkezik, a mechanikus és gravitációs elven működő szellőzőrendszerektől, a mobil füstkötényfalon, mobil tűzhatároló függönyön át az irányított szellőzőkig. A Colt mindig is megoldásközpontú cég volt és a fejlesztések élvonalába helyezte önmagát. A Colt folyamatosan arra törekszik, hogy megoldásokat találjon a füst kezelésének területén.

Apollo kétszárnyú kupola - hő- és füstelvezető, szellőztető

Apollo kétszarnyú kupola - hő és füstelvezető, szellőztető

A Colt Apollo kétszárnyú berendezés a meleg levegő  felhajtóerejét  kihasználva  valósítja  meg  a  természetes  szellőztetést,  így  költséghatékony  megoldást kínál  a  hő-  és...

Tovább...

EuroCo zsalus füstelvezető szellőztető

A természetes szellőzés, füstelvezetés EuroCo

A Colt EuroCO zsalus lamellás szellőztető berendezés a füst és a hő automatikus elvezetéséhez. A tűzvédelmi szellőztető funkció mellett a természetes szellőztetést, valamint a természetes megvilágítást is biztosítja. Tovább...

Apollo Mono egyszárnyú kupola

Apollo Mono egyszárnyú kupola

A Colt Apollo MONO egyszárnyú berendezés. Az egyik legegyszerűbb hő- és füstelvezető berendezés. Napi szellőztető motorral kiegészítve 30 cm-re nyitható.

Tovább...

FCO frisslevegő bepótlásra és napi szellőztetésre

FCO frisslevegő bepótlásra és napi szellőztetésre

 Az oldalfalba telepíthető Colt FCO zsalus berendezés segítségével természetes úton biztosítható a frisslevegő utánpótlás mind hő- és füstelvezetés, mind pedig napi szellőztetés esetén...

Tovább...

ColtLite üveglamellás szellőző, füstelvezető

Coltlite üveglamellás szellőző, füstelvezető

A ColtLite üveglamellás ablak üveghomlokzatba integrálható szellőztető rendszer. Mindennapi folyamatos szellőztetésre és levegőbepótlásra is szolgál, vagy hő- és füstelvezetőként kerülhet beépítésre.

Tovább...

Aerox zsalus füstelvezető és szellőztető berendezés

Aerox szellőző, füstelvezető

A Colt Aerox előnyösen alkalmazható nagy hőtermeléssel üzemelő ipari épületeknél, mivel esőben is hatékony szellőztetést biztosít. A berendezés rendelkezik EN12101-2 szabvány szerinti bevizsgálással hő- és füstelvezetésre.

Tovább...

Securex hasadó-nyíló berendezés

Securex hasadó-nyíló berendezés

 A COLT Securex nyomáscsökkentő nyílószárny az épületszerkezetben bekövetkező esetleges robbanás roncsoló hatásainak minimalizálására lett kifejlesztve.

Tovább...

Mélygarázsok füstelvezetése, szellőztetése

Mélygarázsok füstelvezetése

A cégcsoportunk egy teljesen újszerű, sokkal hatékonyabb terelőventilátor használatát kívánja a hazai piacon is bevezetni.

Tovább...