Nyereményjáték

 

Mit jelent a Colt környezet, jobb közérzet?

Mindenkinek mást jelenthet a jó közérzet. Mi most játékos formában szeretnénk elmondani, hogy számunkra mit is jelent az, hogy a Colt környezet, jobb közérzet.
Kövessék a június végéig tartó játékunkat a Facebook-oldalunkon!
A havonta feltett kérdésekből és az arra adott válaszokból megismerhetik a természetes szellőzés, hő- és füstelvezetés, ipari területek hűtése-fűtése, és az ipari árnyékolástechnika terén elért eredményeinket, és az ehhez kapcsolódó rendszereket, technikákat – küldetésünket.
Aki velünk játszik – válaszol akár csak egy kérdésre – részt vehet a havi sorsoláson, és megnyerheti a 3 db 15 000 Ft értékű Libri utalványok egyikét. Akik minden kérdésre válaszoltak, azok között a játék végén kisorsolásra kerül egy 200.000 Ft értékű Media Markt utalvány.

Mi is a küldetésünk?
A Colt 1931 óta biztosít egészséges, kényelmes és biztonságos környezetet ipari és kereskedelmi épületek üzemeltetői számára egyaránt. Magyarországon 2008 óta érhetők el a nemzetközi cégcsoport termékei és szolgáltatásai, amelyek a rendszerszemléletű megközelítésnek köszönhetően mindig az adott épületre kialakítottak, így hosszú távon is a vevő elégedettségét szolgálva a leghatékonyabb és leghasznosabb megoldást kínálják.
Folytassuk a Colt Facebook oldalán!

A Colt környezet, jobb közérzet játék szabályai
A játékban azok vehetnek részt, akik lájkolják a Colt Hungária Kft. Facebook-oldalát, és kommentben helyesen válaszolnak a feltett kérdések közül az adott hónapban legalább egy alkalommal.
A havi sorsoláson az adott hónapban legalább egy helyest választ adók vehetnek részt, ám egy játékos neve annyiszor szerepel a havi sorsoláson résztvevő nevek között, ahány helyes választ adott a hónapban.

A játék menete
A játék 2021. április 20-tól 2021. június 29. 23:59-ig tart.

A kérdéseket keddenként tesszük fel, havonta 2-3 alkalommal, és az adott havi sorsolásig bármelyik kérdésre lehet kommentben válaszolni. Minél több kérdésre válaszolsz, annál több esélyed van a nyereményre.

A sorsolás időpontja minden hónap utolsó munkanapja 16.00.
Sorsolási napok: 2021. április 30., május 31., június 31.

A sorsolás véletlenszerű kiválasztás alapján, applikációval történik.
A nyertesekkel privát üzenetben felvesszük a kapcsolatot, és nyereményüket a sorsolás utáni héten értéklevélben postára adjuk (kizárólag Magyarországon belül).

A nyereményjátékot a Facebook nem támogatta, így azzal kapcsolatba nem hozható! A nyeremény készpénzre nem váltható, a változás jogát fenntartjuk.

A játék szervezője a Colt megbízásából a Build-Communication Kft.
Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6
Telefonszám: +36 23 611-029
E-mail: iroda@buildmarketing.hu

További információ: Demus Zsófia
Telefonszám: +307887286
E-mail: demus.zsofia@buildmarketing.hu