Változó szabályozás a tűzvédelemben

2019. november 4-5-én Balatonalmádiban rendezik meg az Országos Tűzvédelmi Konferenciát. Az értékes szakmai előadások középpontjában a 2020. január 22-től változó szabályozás áll. A rendezvényen a Colt Hungária kiállítóként lesz jelen.

2020. január 22-től változik az Országos Tűzvédelmi Szabályzat, valamint módosulnak a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek is; ennek fényében az őszi tanácskozás fő témája az Országos Tűzvédelmi Szabályzat 3 év jogalkalmazási tapasztalatai alapján elkészült finomhangolásának bemutatása. A konferenciát a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatójának fővédnöksége, a BM-OKF és a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség rendezi.

A Colt Hungária  komplex műszaki koncepciót kínál a tűzvédelem terén. A konferenciához kapcsolódó kiállításon megismerhetők a vállalat magas minőségű tűzvédelmi berendezései,  füstelszívó-, valamint füst- és hőelszívó berendezései, melyek garantáltan megfelelnek a szigorú szabályozásnak.

 

Jelentkezési határidő: legkésőbb 2019. október 25-ig.

A rendezvény befogadóképessége véges, a részvétel feltétele az előzetes regisztráció, valamint a részvételi díj befizetése, mely fedezi az ott tartózkodás költségeit is.

 

Bővebben a konferenciáról…