Keressük csapatunk új tagját!

A Colt Hungária Kft. irodai csapatának az erősítésére keres ajánlatadó mérnöki pozícióba műszaki, lehetőleg felsőfokú végzettséggel rendelkező, angolul beszélő munkatársat!

Ha Önt vonzza a minőségi épületgépészeti megoldások világa, ha kész mélyebben elmerülni a lég- és klímatechnika, a hő- és füstelvezetés, valamint az ipari árnyékolástechnika témájában egy 75 országban jelen lévő, nagy múltú cégcsoport erős szakmai hátterével, akkor ez a felhívás Önnek szól!

Leendő új munkatársunk feladata a projektekről kapott műszaki információk feldolgozása, azok alapján a megajánlandó műszaki tartalom kidolgozása, majd ajánlati formába öntése lesz. Az állás betöltéséhez az élő angol nyelvtudás, a műszaki végzettség, a tanulékonyság és a jó kommunikációs készségek elengedhetetlenek, felsőfokú végzettség előnyt jelent.

Mit tudunk nyújtani?

Egy nemzetközi hátterű csapatot, amely nívós beruházások kivitelezésében kínál épületgépészeti megoldásokat. Éppolyan fontos számunkra munkatársaink folyamatos szakmai képzése, elkötelezettségük motiválása, mint a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése. Oldott hangulatú családi napokon, céges rendezvényeken erősítjük a munkatársak együttműködését, egymás iránti nyitottságát. A COLT Hungária hasznos, társadalmi célokra is áldoz, így a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány kiemelt támogatója.

Felkeltette az érdeklődését a pozíció?

Ez esetben nem is kell mást tennie, mint rövid bemutatkozó levelét, valamint fizetési igényét feltüntető szakmai önéletrajzát elküldeni a COLT Hungária ügyvezetője, Csordás Zoltán részére a zoltan.csordas@colt-info.hu e-mail címre.