„Colt környezet, jobb közérzet”
Kinek és mit jelenthet mindez a gyakorlatban?

Ma, amikor, a környezet védelme mellett az emberek egészségének védelme is egyre komolyabb hangsúlyt kap, és ebben a tekintetben az őket körülvevő közvetlen környezet minősége felértékelődik, a „Colt környezet, jobb közérzet” üzenet is többletértelmet nyerhet. Ez nem csak egy szlogen a Colt számára, hiszen mind a megrendelők, mint pedig az épület használói számára kézzelfogható előnyt is jelent.

Mihez és mivel járul hozzá a Colt?

A „Colt környezet, jobb közérzet” a szakemberek – tervezők és beruházók – számára azt az integrált szemléletű megközelítést jelenti, amely az épületek beltéri klímájának kellemes kialakítása és a biztonságos üzeme érdekében kínálja korszerű rendszereit a hő- és füstelvezetés, valamint klímatechnológia területén az egyedi tervezéstől a komplex megoldásig. Emellett ezek a műszaki megoldások az épületek energiagazdálkodásához (hőgazdálkodás, szellőzés révén) és így a fenntarthatósághoz is hozzájárulnak.

A Colt Magyarországon 2008 óta a nemzetközi cégcsoportot hazai képviselőjeként e területek szakértőjeként a tervezéstől a termékrendszerek szállításáig áll a tervezők és a beruházók szolgálatában.

A „Colt környezet, jobb közérzet” mottó a Colt berendezésekkel felszerelt épületben dolgozók számára többek között a kellemesebb munkakörülményeket jelenti: az optimális fényviszonyokat, a megfelelő hőmérséklet és páratartalom egységét, amely egészséges és produktív környezetet biztosít. De mindenképpen az erre való törekvést mutatja a beruházó, a munkáltató részéről.

A cégcsoport beruházókkal, épülettulajdonosokkal, üzemeltetési vezetőkkel és az előkészítésen dolgozó tervezőkkel és mérnökökkel ápolt kapcsolatai és a cég növekedése mutatja, hogy van igény a jobb környezetre, amelyhez a Colt folyamatos innovációjával is hozzájárul.