Fontos a szakma hiteles tájékoztatása

A Colt 1931 óta, mára a világ több mint 80 országában nyújt tervezési és egyéb szolgáltatásokat, szállít termékrendszereket annak érdekében, hogy egészséges, kényelmes és biztonságos környezetet nyújtson az ipari és kereskedelmi épületek használói számára.
Magyarországon 2008 óta a Colt hazai csapata kínálja a nemzetközi szinten elismert műszaki megoldásokat. A Colt rendszerszemléletű megközelítésnek köszönhetően mindig az adott épületre tervez. Ennek érdekében mindig a leghatékonyabb és leghasznosabb megoldás kerül beépítésre, ami hosszú távon is a vevő elégedettségét szolgálja.

A Colt termékrendszerei között szerepelnek a tűzvédelmi, füstelvezető, füst- és hőelszívó berendezések. A Colt személyre szabott megoldásokat kínál különböző épülettípusok esetén is. Az épületek tervezői és használói minden esetben kollektív felelősséggel tartoznak a megelőző tűzvédelem vonatkozásában. Ha az emberi élet biztonságáról, az anyagi értékek megóvásáról vagy a környezetvédelemről van szó, a Colt International a legmagasabb szintű szakmai segítséget nyújtja az építőipar számára.

A Colt harmadik éve a Magyar Tűzvédelmi Szövetség (TSZVSZ) aranyfokozatú támogatói partnere.
„Számunkra fontos, hogy a szakma minél részletesebb, tárgyilagosabb információhoz jusson. A TSZVSZ nagyon fontos szerepet tölt be ebben. A jogszabályok alkotásában, szakmai előkészítésében is számít a szövetségre a hatóság. A szövetség munkáját kiemelten fontosnak tartom, azért támogatjuk, hogy a munkáját minél szélesebb körben folytathassa.” – nyilatkozta Csordás Zoltán a Colt Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. „Természetesen a szakmai kommunikációs értéke is jelentős, hiszen az aranyfokozat révén ott lehetünk személyesen, „kiállítóként” az összes TSZVSZ által szervezett rendezvényen.”