Programajánló: Fókuszban a biztonságtechnika és a tűzvédelem

Március 30-31-én IV. SecuriForum a Lurdy Házban

 

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten. Az izgalmas előadásokkal fűszerezett esemény mindazok számára nyújt konzultációs és találkozási lehetőséget, akik a témában új üzleti és műszaki lehetőségek iránt érdeklődnek.

A rendezvén időpontja: 2022. március 30-31.

A helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

 

Érdemes ellátogatni a kiállítói standokhoz, hiszen nagykereskedelmi és nemzetközi gyártócégek mutatják be termékeiket, legújabb fejlesztéseiket az elektronikus tűzjelzés, okos otthon/épület-automatizálás, videotechnika, bel- és kültéri riasztók, beléptetőrendszerek témakörökben.

 

A látogatók a két nap során mintegy 20 szakmai előadást hallgathatnak meg és konzultálhatnak a biztonságtechnika és a tűzvédelem jelentős piaci szereplőivel is.  Az első nap szó lesz harmadik generációs tűzjelző technológiákról, a személyazonosító okmányok beléptető rendszerekbe integrálásáról, a csomagröntgenek intelligens képtartalom elemzéséről, innovációkról a mesterséges intelligenciában, illetve a vészhelyzeti kommunikáció és biztonságtechnika integrációjáról. A második nap terítékre kerülnek a GDPR rendelet által támasztott követelmények mindennapi teendői fókuszban a vagyonvédelemmel, a kamerákban és rögzítőkben rejlő analitikai megoldások és a riasztórendszerek jövője is. De szerepet kap az okosotthonok és a biztonságtechnika közös jövője és a területek Wifi hálózattal történő lefedésének legfontosabb ismérvei is.

A konferencia előadóit és a témákat az alábbi linken nézhetik meg:

www.securiforum.com/#eloadasok

 

A rendezvényen előzetes regisztrációval ingyenesen lehet részt venni. A gördülékeny beléptetés érdekében, kérjük jelezze részvételi szándékát az alábbi linken:

www.securiforum.com/#regisztracio

A helyszíni regisztráció 1 000 Ft.

A kiállítás látogatói számára a parkolás díjmentes a Lurdy Ház nyitott parkolójában.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt az esemény szervezői!

https://www.securiforum.com/