Elindult a Colt Hungária Youtube-csatornája!

Immár a népszerű videómegosztón is találkozhat a Colt Hungária komplex épületgépészeti, műszaki rendszereivel. Júliusban indult, folyamatosan frissülő Youtube-csatornánkon látványos drónvideók szerepelnek referenciamunkáinkról, s népszerű termékeink működését bemutató filmecskékkel is jelentkezünk.

 

Ismerje meg a gönyűi Wuppermann Hungary Kft. acélipari vállalat hő- és füstelvezető, szellőztető rendszerét, vagy a budapesti Coats Magyarország Kft. ipari cérna- és fonalgyártó vállalat adiabatikus hűtését és szellőztetését! Tekintse meg a fővárosi Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium bevilágító- és szellőztető rendszerét, vagy a karcagi Recy-Pet Hungária Kft. hulladék-újrahasznosító üzemének bevilágító, hő-és füstelvezető, szellőztető megoldását!

Nyerjen betekintést Airlite és CoolStream T termékeink működési mechanizmusába, s tudja meg, mitől egyedülálló a Colt tervezési-kivitelezési rendszerszemélete a tűz- és füstvédelemtől a szellőztetésen és klimatizáláson át egészen az árnyékolásig.

 

Ne maradjon le egyetlen videóról sem: kattintson a feliratkozás ikonra a fejlécben!